#

Змінено швидкісний режим на Одеській трасі у селах на ділянці Київ - Біла Церква (ФОТО)

20.05.2020 12:20
Змінено швидкісний режим на Одеській трасі у селах на ділянці Київ - Біла Церква (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що на Одеській трасі на ділянці Київ - Біла Церква у селах Гребінки, Саливонки, Ксаверівка та Митниця встановили нові таблички позначення назв населених пунктів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Про ситуацію, що передувала цьому, ми писали у матеріалі, де детально розглянули проблеми з дорогами та дорожніми знаками в столичному регіоні.   

Журналіст інформаційного порталу "Моя Київщина", який багато років користується послугами маршруток Біла Церква - Київ поцікавився у одного з водіїв цією подією.

Це для усіх нас реально велика подія. Ми десятиліттями змушені були порушувати правила та чекати штрафів від ДАІ, а тепер патрульної поліції. Я десять років вожу людей на роботу до Києва. І ніколи не розумів логіки, адже дороги в цих селах багатосмугові, рівні, широкі, а протяжність сіл - багатокілометрова. Чому там стояли знаки обмеження швидкості 60км/годину ми розуміли, але нічого зробити не могли. Це була "кормушка" для ментів, які стояли по кущах цілодобово та штрафували усіх підряд, крім начальства. Особливо було соромно перед іноземцями, які багато їздять по цій трасі. Але тепер знаки реально нарешті адекватно відображають стан справ, - сказав він.

Нагадаємо, що 19 травня поблизу села Щасливе Бориспільського району вантажівка MAN влетіла у задню частину легковика Lada, унаслідок чого постраждало четверо осіб.





Читати "Моя Київщина" у Telegram