#

Як у серіалі: молодик з Білої Церкви вирішив покататись на чужій машині (ФОТО)

12.04.2018 10:26
Як у серіалі: молодик з Білої Церкви вирішив покататись на чужій машині (ФОТО)

Хлопець, надивившись серіалів, вирішив проекспериментувати - викрасти та покататися на чужій машині, проте заробив на покарання з Кримінального кодексу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Київській області.

Вночі молодик побачив припарковану біля будинку машину – таку саму, як у його матері. Хлопець точно знав, як запустити такий двигун без ключів. Задні дверцята виявилися незачиненими, і він без перешкод проник у салон. Зловмисник з’єднав дроти проводки – автомобіль рушив.

А далі все пішло вже не за кіношним сценарієм.

Близько третьої години ночі увагу поліцейських привернув автомобіль «ВАЗ 2115». Машина пересувалася дивно і постійно глохла. Правоохоронці зупинили авто. Переляканий водій пред’явив документи на транспортний засіб, які знаходилися в салоні. На місці поліція без проблем встановила його власника, який в цей час, не підозрюючи про викрадення, спав.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Молодик затриманий в порядку ст. 208 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, свою провину визнає та шкодує про скоєне. Згідно із чинним законодавством йому загрожує покарання від чималого штрафу до п’яти років позбавлення волі.

Автомобіль поліція повернула власнику.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: