#

Власник "Росави" олігарх Жеваго поріже на метал завод "АвтоКрАЗ"

09.12.2020 13:50
Власник "Росави" олігарх Жеваго поріже на метал завод "АвтоКрАЗ"
Костянтин Жеваго

Стало відомо, що Кременчуцький автомобільний завод невдовзі припинить своє існування

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Полтавський вісник", про це написав журналіст Олександр Курилов у газеті "ПРОГРАМА ПЛЮС"

Розповідається, що підприємство вибили з нормального режиму роботи, і воно вже не може продавати свою продукцію, а це тягне за собою відсутність коштів, які потрібні на виплату заробітної плати.

Зауважується, що ПАТ "АвтоКрА" тиждень тому програв тендер щодо постачання 13 вантажних авто для однієї з військових частин Нацгвардії. Причиною цього є те, що Кременчуцький автомобільний завод має борги по сплаті податків та зборів і це, за рішенням тендерного комітету військової частини, було вирішальним.

І слід розуміти, що купівлю  вантажівок виробництва ПАТ "АвтоКрАЗ" блокують навмисно й мета там одна –  перерозподіл бізнесу, в якому Кременчуцький автомобільний став розмінною монетою, як і люди, що на ньому працюють. Щодо бізнесу, за який воюють і через що гине наш автомобільний, то це війна олігархів, про яку ніхто не говорить, але в якій бізнес, наближений до «слуг народу», переміг бізнес  олігарха Жеваго. А всі ці тендери – це просто результати їхньої війни, - говориться у повідомленні.

Нагадаємо, що журнал Forbes опублікував щорічний рейтинг мільярдерів, до якого увійшов Костянтин Жеваго, посідаючи там 1990 місце.

Читати "Моя Київщина" у Telegram