#

Власник котеджів на Васильківщині не дає відновити в них газопостачання

18.08.2021 17:00
Власник котеджів на Васильківщині не дає відновити в них газопостачання
Фото з мережі інтернет

"Київоблгаз" заявляє, що вже другий тиждень поспіль котеджне містечко "Грін Таун" у селі Крушинка залишається без газопостачання через дії його власника Сергія Семенця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу "Київоблгазу".

​Власник котеджного містечка "Грін Таун", що на Васильківщині, перешкоджає відновленню газопостачання 19-м будинкам поблизу.

"Київоблгаз" скаржиться, що з невідомих причин Сергій Семенець не допускає працівників компанії до газового стояка для проведення заходів щодо подальшого випробування розподільного газопроводу з метою пуску газу.

​Під час проведення планових робіт на розподільному газопроводі згідно договору з його власником працівники компанії виявили порушення правил систем газопостачання.

При спробі їх усунення Анатолій Семенець, батько власника котеджного містечка, перешкодив завершенню процесу проведення ремонтних робіт. Такі протиправні дії створили небезпечну ситуацію для жителів, а також поставили під загрозу роботу великого підприємства "Кулиничі".

Адже 8 серпня о 04:30 ранку на гарячу лінію "104" надійшла заявка про запах газу біля дороги населених пунктів Глевахи та Крушинки, де поблизу розташований завод "Кулиничі".

На місці події аварійна бригада локалізувала витік, проте без газу залишилися 19 будинків. Наразі працівникам компанії перешкоджають виконати заходи з відновлення газопостачання.

Нагадаємо, що у Запорізькій області врятували мешканця Василькова, якому стало погано у воді.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: