#

У Вороньківській громаді з’явиться сучасна зона відпочинку

11.05.2021 12:00
У Вороньківській громаді з’явиться сучасна зона відпочинку
Фото з місця події

На землях лісового фонду ДП "Бориспільський лісгосп" вздовж затоки Дніпра в селі Кийлів планують облаштувати комфортної зони відпочинку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу Вороньківської сільської ради.

В.о голови Бориспільської РДА Руслан Дяченко провів виїзну робочу зустріч із керівництвом ДП "Бориспільський лісгосп", МРГ "Карань" та ТОВ "Процівське" на прохання жителів Вороньківської територіальної громади щодо облаштування зони відпочинку.

Таку ініціативу МРГ "Карань" та ТОВ "Процівське" узгодили з Державною екологічною інспекцією Столичного округу та лісгоспом.

Уздовж Дніпра планується встановлення вісьмох сучасних альтанок з мангалами, дитячий ігровий майданчик, туалети, великі сміттєві баки, місця для паркування авто та навіть вуличне освітлення. Окрім того, для любителів риболовлі з човна неподалік облаштують зручний під’їзд до води.

Відповідний проєкт та усі витрати на його втілення вже фінансуються коштом МРГ "Карань" та ТОВ "Процівське".

Відповідальність за утримання території та вчасне вивезення сміття на перший час взяли на себе підприємці. Надалі забезпечення тут порядку гарантуватиме Вороньківська сільська рада.

Також нагадаємо, що депутати Переяславської міської ради проголосували за виділення коштів на виготовлення проєктно-кошторисної документації з реставрації дзвіниці Вознесенського собору.


Читати "Моя Київщина" у Telegram