#

У Вишневому через бездіяльність Київобленерго мешканці гуртожитку вже два тижні живуть без електроенергії

14.05.2018 06:19
У Вишневому через бездіяльність Київобленерго мешканці гуртожитку вже два тижні живуть без електроенергії

За офіційною версією Київобленерго, гуртожиток, розташований за адресою Вітянська 6, було відключено від електроенергії за борги, хоча жителі стверджують, що оплата вносилася вчасно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Інформатор".

Проблемний гуртожиток було побудовано для працівників прилеглого заводу ще декілька десятиліть тому. Рахунок для сплати комунальних послуг у заводу і гуртожитку був один.

Десять років тому цей завод визнали банкрутом і закрили: після себе він залишив борг у розмірі 500 тис. гривень. Мабуть, раніше цей нюанс не особливо хвилював керівництво Києво-Святошинської районної електростанції та Київобленерго, адже постачання електроенергії зупинили тільки зараз.

Заступник мера Вишневого з питань контролю роботи комунальних підприємств Ілля Шамровский звернувся до комерційного директора Києво-Святошинської РЕС, аби дізнатися, коли в гуртожиток знову подадуть електроенергію. За його словами, на контакт з ним ніхто не вийшов, а телефонні дзвінки і письмові запити ігнорувалися. Після цього Шамровский також подав запит у Київобленерго, але там нічим, окрім як направити його назад в РЕС, допомогти не змогли.

Завдяки цьому замкнутому бюрократичному колу та безвідповідальності працівників Київобленерго та РЕС, мешканці гуртожитку вже кілька тижнів повинні знаходитися в неможливих для життя умовах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: