#

У Вишгороді молодики пограбували жінку посеред білого дня

16.08.2021 17:20
У Вишгороді молодики пограбували жінку посеред білого дня
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно в місті Вишгород двоє невідомих осіб вирвали з рук жінки сумку, у якій знаходилися кошти у сумі 6 тис грн і особисті речі, та зникли у невідомому напрямку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

На місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції та оперативники Вишгородського РУП. Поспілкувавшись із потерпілою, поліцейські отримали інформацію щодо зовнішніх ознак та напрямку руху ймовірних правопорушників. Під час обстеження території, правоохоронці «за гарячим слідом» затримали двох схожих за описом чоловіків, які побачивши поліцейських почали тікати.

Молодиків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисниками виявилися 19-річний житель Вінницької області та 24-річний мешканець Одещини.

Зазначається, що слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що оперативники управління карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Обухівського РУП під час відпрацювання території району зупинили "Skoda-Octavia", в якому виявили два човникові двигуни.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: