#

У Великодимерській громаді проведуть дитячо-спортивне свято

12.05.2021 20:44
У Великодимерській громаді проведуть дитячо-спортивне свято
Фото з місця події

У селі Плоскому Великодимерської ОТГ 30 травня до Міжнародного дня захисту дітей проведуть свято

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Великодимерської ОТГ, ініціює проведення свята керівництво комунального закладу "ДЮСШ Великодимерської селищної ради".

Зауважується, що директор вище вказаного закладу Руслан Мишко зазначає, що свято носитиме спортивно-розважальний характер, а також воно буде цікавим та пізнавальним для дітей. Ще він сказав, що одночасно це буде своєрідною презентацією діяльності дитячо-юнацької спортивної школи.

У повідомленні говориться, що на сьогодні в різних місцях громади культивуються 5 видів спорту. Наголошується, що вихованці  спортивних шкіл представлять свої вміння на святі. Заплановані показові виступи юних боксерів – для цього встановлять у місці проведення свята ринг, майстерність продемонструють каратисти, спортивні акробати, пройдуть змагання з легкої атлетики тощо.

Також плануються виступи дитячих колективів художньої самодіяльності.

Місцем проведення зі згоди місцевого старостату та активу села обрано Плоске. Всі локації будуть розташовані на стадіоні та пришкільній території.

Нагадаємо, що у Великодимерській громаді в тестовому режимі працюватиме автономна станція датського виробництва, яка робитиме процес пожежогасіння ефективнішим.

Читати "Моя Київщина" у Telegram