#

У Васильківській ОТГ відкрилися три поліцейські станції (ФОТО)

07.10.2021 18:53
У Васильківській ОТГ відкрилися три поліцейські станції (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 7 жовтня у селах Митниця, Велика Бугаївка та Барахти Васильківської ТГ відбулося урочисте відкриття поліцейських станцій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Поліцейськими офіцерами громади поліцейської станції в селі Митниця стали капітан поліції Анатолій Ліберт та майор поліції Валерій Панашенко. Вони працюватимуть цілодобово та обслуговуватимуть 9 населених пунктів.

Старший лейтенант поліції Владислав Костенко та старший сержант поліції Дмитро Болдін стоятимуть на варті 24/7 та обслуговуватимуть десять населених пунктів, поліцейська станція знаходитиметься у селі Барахти.

Третя поліцейська станція розташована в селі Велика Бугаївка. А нести службу та відповідати за спокій громадян буде  лейтенант поліції Наталія Ткачук.

Всі поліцейські офіцери громади пройшли навчання та отримали відповідні сертифікати, помпові рушниці, а також ключі від службових авто.

У відкритті поліцейської станції взяли участь керівництво Головного управління поліції Київщини, співробітники управління превентивної діяльності, керівництво Обухівського районного управління поліції, представники органу місцевого самоврядування та голова територіальної громади.

Станції облаштовані усім необхідним для роботи - сучасною комп'ютерною та оргтехнікою, меблями та доступом до мережі Інтернет.

Нагадаємо, що на Бучанщині агресивний чоловік вдарив таксиста в груди ножем.


Читати "Моя Київщина" у Facebook