#

У Студениківській громаді для пошти виділили нове приміщення

05.10.2021 12:40
У Студениківській громаді для пошти виділили нове приміщення
Фото з мережі Інтернет

У селі Пристроми Студениківської ОТГ поштове відділення буде знаходитися у новому приміщенні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Facebook.

У повідомленні розповідається, що до цього у Пристромах пошта була у жахливому стані, але все змінилося. Зазначається, що  завдяки старості Юрію Саєнку, допомозі місцевого господарства "Укрпромпостач" та небайдужим працівникам пошти – ситуація покращилася. Господарство надало будівельні матеріали, приміщення виділив старостат, а ремонт працівники зробили самотужки.

Через кілька днів поштове приміщення буде умебльоване. Обслуговувати жителів будуть два поштові працівники та керівник відділення. Працюватиме заклад тричі на тиждень: середа, четвер, субота – з 8:00 до 13:00.

Голова Студениківської громади Марія Лях зауважує:

Ми щиро вдячні старості села, керівництву господарства Укрпромпостач та працівникам за злагоджену роботу. Співпраця завжди дає гарні результати, головне, що зроблена добра справа для жителів села.

Нагадаємо, що наступного тижня до Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітають Денис Казанський та Вахтанг Кіпіані.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram