#

У Ржищівській ОТГ планують модернізувати вуличне освітлення

30.07.2021 11:30
У Ржищівській ОТГ планують модернізувати вуличне освітлення
Фото з місця події

Учора, 29 липня, у Ржищеві пройшло засідання виконавчого комітету міської ради, де презентували проєкт енергоефективного вуличного освітлення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ржищівський міськвиконком" у Facebook.

Презентація проєкту пройшла за участю старост сіл, керівників комунальних підприємств, працівників міськвиконкому. Також були запрошені гості і експерти: представник компанії "Енергетична Агенція "АЛЬТЕРНАТИВА" Сергій Льовкін та консультант з впровадження проєктів Артур Чередніченко.

Мова йшла про порядок залучення коштів для реалізації муніципальних проєктів, про перспективи співпраці з міжнародною фінансовою організацією NEFCO.

Перший заступник міського голови Юрій Терещенко відмітив, що питання модернізації вуличного освітлення є актуальним для всієї України, і Ржищівська громада, зокрема місто Ржищів, не є винятком. А також повідомив, що перші кроки у впровадженні проєкту вже зробленно за допомогою старост та працівників наших комунальних підприємств, зібрано інформацію для опрацювання фахівцями, проведено організаційні та підготовчі заходи, юристам надано доручення на приведення у відповідність документів та укладання угод про співпрацю.

На кінець зауважується, що проведений захід дав змогу побачити, як грамотно підходити до питання енергоефективності, проводити енергоаудит, обговорення результатів, економічні прорахунки, альтернативи, врахування думки громади міста тощо.

Нагадаємо, що 28 липня перший заступник міського голови Ржищева Юрій Терещенко зустрівся з представником підрядника, що має виконувати ремонт доріг.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: