#

У першому матчі в єврокубках "Колос" майже дотиснув "Шахтар" з Караганди

06.08.2021 08:50
У першому матчі в єврокубках "Колос" майже дотиснув "Шахтар" з Караганди
"Колос" грав з "Шахтарем" з Казахстану

Суперництво з казахстанським Шахтарем з міста Караганда вийшло вкрай цікавим. Українська команда потрапила на суперника, у якого сезон зараз знаходиться в самому розпалі, в той час як весь наш футбол перебував на літній паузі. І тим не менш, це не завадило "Колосу" вести гру майже протягом всього матчу.

Домінування стало особливо очевидним після видалення у карагандинців Давида Атанаскоскі на 76-й хвилині.

У другому таймі вийшли на поле Ільїн і Сітчінава, і це дало змогу зробити тиск на чужі ворота більш істотним, але гольові моменти посипалися тільки тоді, коли суперники залишилися в меншості. Але реалізувати моменти команді під головуванням Костишина не вдалося.

Цікаво, що матч відбувався на стадіоні в Ковалівці. Гравці грали під супроводом військових літаків, які пролітали над стадіоном, демонструючи фігури пілотажу. Стадіон був повний - а публіка вельми активно підтримувала футболістів "Колосу". 

Другий поєдинок між казахстанським Шахтарем  і  Колосом відбудеться уже - 10 серпня, початок о 17:00 за київським часом.

Колос - Шахтар Кг 0: 0

Колос: Волинець - Золотов, Гавриш, Петров, Чорноморець - Богданов, Задоя - Чурко (Ільїн, 54), Костишин (Нурієв, 83), Каріока - Лисенко (Сітчінава, 54).

Шахтар Кг: Шацький - Габишев (Кибирай, 66), Мавутор, Граф, Буйволів, Атанаскоскі - Рустемович (Наджарян, 82), Букорац, Мітошевіч (Ламанж, 83) - Оміртаев (Тошев, 65), Шікавка (Таттибаев, 72).

Попередження: Богданов - Граф, Букорац, Атанаскоскі, Габишев.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: