#

У моторошній ДТП на Київщині загинуло п’ятеро людей (ФОТО)

11.09.2020 10:05
У моторошній ДТП на Київщині загинуло п’ятеро людей (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 11 вересня, на автодорозі Київ – Харків – Довжанський сталася автопригода за участю 4 транспортних засобів: п’ять осіб загинуло, ще 20 отримали травми

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що сталося зіткнення чотирьох транспортних засобів: двох вантажівок, мікроавтобуса та легковика. За попередніми даними водій DAF FT95 рухався в бік столиці, здійснив зіткнення з Mercedec-Benz 1320, після чого скоїв виїзд на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення ще із двома транспортними засобами, а саме Mercedes-Benz Sprinter та ВАЗ.

Наразі на місці працюють медики, рятувальники та слідчо-оперативна група поліції. Патрульні та поліцейські забезпечують безпеку дорожнього руху на місці події.

Всі обставини автопригоди з’ясовують слідчі.

Нагадаємо, що 9 вересня на території спорткомплексу Головного управління ДСНС України у Київській області відбулися змагання серед вогнеборців у форматі міжнародних змагань Firefighter Combat Challenge.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: