#

У Глевасі місцевий житель вирішив обікрасти будинок

14.06.2021 17:12
У Глевасі місцевий житель вирішив обікрасти будинок
Фото з місця події

У селищі Глеваха затримали чоловіка, який проник до будинку, щоб здійснити крадіжку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівське районне управління поліції" у Facebook.

У повідомленні позповідається, що до поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Глеваха невідома особа проникла до будинку садівницького товариства.

На місце події оперативно прибули співробітники відділу поліції №1 Фастівського РУП. Обстеживши прилеглу територію будинку, поліцейські виявили особу зловмисника. Ним виявився 39-річний місцевий житель. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили та вилучили у нього наркотичний засіб амфетамін, який він зберігав до власного вживання. Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ст. 162 (Порушення недоторканності житла ) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що молодика, який викрав 300 тис грн із відділення Укрпошти у Глевасі, засудили на 5 років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram