#

У дендропарку "Олександрія" розробили світлові ефекти на Китайському містку та коллонаді "Луна" (ВІДЕО)

14.04.2018 10:50
У дендропарку "Олександрія" розробили світлові ефекти на Китайському містку та коллонаді "Луна" (ВІДЕО)

У четвер, 12 квітня, у білоцерківському дендропарку "Олександрія" компанія "USPA LED" виконала роботи з впровадження системи освітлення колоннади "Луна" та Китайського містка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на 04563.com.ua.

Архітектурне освітлення пам'яток архітектури, розташованих в парку Олександрія, дозволить збільшити якісно туристичну привабливість цілого міста. Парк є основним туристичним об'єктом, який приваблює туристів в місто зі всього світу.

Китайський місток побудований в стилі архітектури Югов-стічної Азії. Це улюблене місце весільних церемоній білоцерківців.

"Сценарій світлових ефектів створений за допомогою програми MATRIN LIGHT JOKEY. Підсилювачі сигналу і декодери освітлення побудовані на без мікропроцесорів OMRON, які визначають колір об'єкта і порівнюють його з заданим співвідношенням кольоровості RGB, для ідентифікації кольорового маркування. Це інтелектуальна система управління розроблена для парку Олександрія і дозволяє враховувати колір дерев і навколишнього середовища в різні пори року, видаючи неповторний світловий ефект." - повідомили компанії.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: