#

У Бучі проголосували за "чорно-червоний" стяг

13.04.2018 08:29
У Бучі проголосували за "чорно-червоний" стяг

Учора, 12 березня, у Бучанській міськраді 25 депутатів з 31 підтримали проект рішення про використання прапора національно-визвольної боротьби Українського народу на території міста

Як повідомляє «Моя Київщина», тепер у місті 9 разів на рік вивішуватимуть червоно-чорний прапор.

«Це зроблено з метою вшанування великого символічного значення червоно-чорного знамена під час збройної боротьби Українського народу за свободу та незалежність в середині ХХ століття та в ході антитерористичної операції на Сході України. Вирішено здіймати червоно-чорний прапор національно-визвольної боротьби Українського народу біля адміністративної будівлі Бучанської міської ради за адресою: м. Буча, вул. Енергетиків, 12 у дати, пов’язані з визначними подіями національно-визвольної боротьби Українського народу та вшануванням пам’яті Героїв національно-визвольних змагань в траурному оформленні із прикріпленням чорної стрічки до верхньої частини древка або флагштока прапора», - говориться в повідомленні міськради.

Також рекомендовано керівникам підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності, громадських об’єднань на території міста Буча вивішувати червоно-чорний прапор національно-визвольної боротьби Українського народу у дати, пов’язані з визначними подіями національно-визвольної боротьби Українського народу та вшануванням пам’яті Героїв національно-визвольних змагань.

Буча стала п’ятим містом в Київській області, де офіційно буде підніматись червоно-чорний прапор.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: