#

У Броварах презентують інтерактивну книгу "Магічний Кобзар"

20.06.2021 14:30
У Броварах презентують інтерактивну книгу "Магічний Кобзар"
Фото з мережі Інтернет

У вівторок, 22 червня, у Броварах відбудеться презентація інтерактивної книги "Магічний Кобзар"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна Бровари".

На презентацію запрошують учителів української мови та літератури, старшокласників, які прагнуть поглибити свої знання, а також усіх охочих, хто цікавляться інноваціями в освіті.

У сучасному цифровому світі педагоги шукають нові підходи та ідеї викладання матеріалу, який іноді досить складно донести до аудиторії. Одна з таких новаторських ідей буде цікава вчителям української мови та літератури, які використовують сучасні формати подання та закріплення матеріалу шкільного курсу. Старшокласники ж можуть спробувати свої сили в ігровій формі.

Презентація відбуватиметься в сучасному форматі подання та закріплення матеріалу шкільного курсу з української літератури, офлайн-складовою якого є інтерактивна книга «Магічний Кобзар» (стилізований квест-бокс із механічними та електронними загадками).

Презентація відбудеться 22 червня об 11:00 в культурно-просвітницькому центрі "СвітЛиця". Познайомить із освітнім проєктом, який реалізується за підтримки Українського культурного фонду, його керівниця та співавторка ідеї Надія Грачова.

Попередньо зареєструватися можна за посиланням: https://forms.gle/RGZzDW8JR4gKEM686

Нагадаємо, що починаючи з 19 червня по 14 липня на території Броварської ОТГ буде проходити фотоконкурс "МІС БРОВАРСЬКОЇ ОТГ ОНЛАЙН".

Читати "Моя Київщина" у Facebook