#

У Броварах біля торгового центру місцевий житель ледь не вбив чоловіка (ФОТО)

25.09.2021 13:20
У Броварах біля торгового центру місцевий житель ледь не вбив чоловіка (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 24 вересня, у місті Бровари біля торгового центру працівники поліції виявили чоловіка з ножовим пораненням

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області, що про чоловіка вони дізналися з повідомлення, яке близько 19 години надійшло до правоохоронців.

Тоді на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи Броварського районного управління поліції.

Пораненого 50-річного чоловіка доставили до медичного закладу, де лікарі провели оперативне втручання.

Як з'ясувалося, того вечора біля магазину зловмисник напідпитку чіплявся до перехожих, а потім підійшов до подружжя та ножем наніс один удар в область серця чоловікові.

Нападника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Ним виявився 40-річний місцевий житель.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (Замах на злочин) та ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув'язнення на строк від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що 20 вересня невідомий чоловік зайшов у броварське інфекційне відділення дитячої лікарні, порізав медсестру та втік.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: