#

У Білій Церкві представили проєкт нового спортивного комплексу (ВІДЕО)

12.05.2021 18:00
У Білій Церкві представили проєкт нового спортивного комплексу (ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 12 травня, у великому залі Білоцерківської міської ради відбулися презентація ескізного проєкту спортивного комплексу та обговорення можливості його побудови у місті

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Телебачення Білої Церкви БЦТВ BCTV" у Facebook.

Обговорення ініціював секретар Білоцерківської міської ради. Під час зустрічі мер Білої Церкви Геннадій Дикий  зазначив, що такі об’єкти покращують показники комфортності міста, а побудова спортивного комплексу була затверджена генпланом ще у 2017 році.

На презентацію також запросили заступника міністра молоді та спорту України Матвія Бідного, який із прихильністю поставився до ідеї такого проєкту. Він зазначив, що об’єкт повинен бути корисним та самоокупним.

На завершення заходу присутніми був підписаний меморандум про співпрацю та сприяння реалізації цього проєкту в Білій Церкві.

Нагадаємо, що з 20 травня 2021 року в Білій Церкві транспорт знову почне курсувати маршрутом №13 – "Сфера-Авто" (Новокиївське кладовище) - Гайок".


Читати "Моя Київщина" у Telegram