#

У Березанській ОТГ серед дітей провели квест "Безпека в Інтернеті!" (ФОТО)

26.02.2021 19:10
У Березанській ОТГ серед дітей провели квест "Безпека в Інтернеті!" (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Лехнівській філії Березанського НВК було проведено заходи, які мали сформувати в дітей навички безпечної поведінки в Інтернеті

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Березанської міської ради.

Протягом тижня класними керівниками та класоводами були проведені виховні години, години спілкування, квести на тему "Безпека в Інтернеті!" з метою формування в дітей навичок безпечної поведінки в Інтернеті. Також педагогами проводилася інформаційно-роз’яснювальна робота з учнями та батьківською громадськістю, спрямовану на убезпечення учнів від потенційних і реальних загроз соціальних мереж.

Зауважується, що педагогом-організатором було проведено тренінг для учнів 6 класу "Безпечний Інтернет". Протягом тренінгу учні досліджували позитивні і негативні наслідки Інтернету, визначили небезпеки, які існують в Інтернеті та шляхи їх подолання.

Соціальним педагогом школи було залучено дітей до інформаційних хвилин, годин спілкування на яких учні ознайомлювалися з небезпекою в інформаційному середовищі та шукали її шляхи подолання, виховуючи в дітей етичне спілкування між товаришами, дорослими та молодшими друзями, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що жінка привезла в гості до бабусі, яка мешкає в Березані, сина та доньку, де остання стала жертвою розпусних дій 49-річного чоловіка.



Читати "Моя Київщина" у Telegram