#

Тітушка-драчун: секретар міськради Білої Церкви жорстоко побив голову Узинської ОТГ

11.12.2020 17:36
Тітушка-драчун: секретар міськради Білої Церкви жорстоко побив голову Узинської ОТГ
Дмитро Киришун

У середу, 10 грудня, за день до голосування за обрання секретарем Білоцерківської міськради депутат від «Слуги народу» Дмитро Киришун, відомий як Діма-«Звєзда», жорстко побив Віталія Гринчука, очільника Узинської об’єднаної територіальної громади.

Як стало відомо «Моїй Київщині» конфлікт стався під час закритої зустрічі, яка стосувалася майбутнього голосування за Киришуна. Останній давно дружив з Гринчуком, оскільки раніше був депутатом Узинської ОТГ від «Аграрної партії», і мав спільні інтереси з головою громади. Але між ними пробігла чорна кішка.

«Киричун при свідках жорстко побив Гринчука. Бив по обличчю, свідомо бив так, щоб нанести серйозні травми. Це притому, що Киришун професійно займається боксом. В результаті Гринчук написав заяву на нього», - розповів свідок цієї історії.

Нашому виданню стало відома причина такої поведінки Киришуна.

«Гринчук має вплив на кількох депутатів міськради, і ці голоси були потрібні Киричуну, щоб обратися секретарем. Але Гринчук ображений Киричуна. Через нього як через голову штабу партії Зеленського в Білій Церкві голова Узинської ОТГ намагався просунути своїх людей у «Слугу народу». Але це не лише не вийшло, а й скінчилося публічним скандалом і звинуваченнях на адресу Гринчука в підкупі», - розповіло інформоване джерело.

Зараз заява зареєстрована в поліції, та чи буде їй дано хід наразі невідомо.

Нагадаємо, 10 грудня, на засіданні позачергової другої сесії Білоцерківської міської ради, депутати більшістю голосів шляхом таємного голосування обрали на посаду секретаря Білоцерківської міськради Дмитра Киришуна від «Слуги народу».

Варто зауважити, що у Білій Церкві новоспеченого секретаря міськради краще знають як "агротітушку" з позивним "Діма-Звєзда". У часи Революції Гідності Киришун був одним із організаторів поставок "тітушок" на Антимайдан, яких набирав з-поміж місцевих спортсменів. Його пов’язували з покійними нині білоцерківськими політиками-авторитетами Олександром Подольським та Андрієм Немною.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: