#

Скандальний забудовник Мирончук – рекордсмен з неприєднання новобудов до газових мереж

24.09.2020 16:10
Скандальний забудовник Мирончук – рекордсмен з неприєднання новобудов до газових мереж
Фото з мережі Інтернет

АТ "КИЇВОБЛГАЗ" проінформувало громадян про стан газифікації новобудов Київської області, які наразі не підключені до газорозподільних мереж через відсутність заяв на приєднання від замовника

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Київоблгаз" у Facebook.

1. Місто Васильків, Військове містечко №11

Замовником будівництва виступає ЖБК "ГрінБуд". Робочий проєкт газопостачання багатоквартирного житлового будинку погоджений АТ "КИЇВОБЛГАЗ" 12.12.2017 р. Проєктна організація – ТОВ "Інжбуд-С". Будівельно-монтажні роботи виконує ТОВ "Літа". Під час їх виконання ТОВ "Літа" звернулося до АТ "КИЇВОБЛГАЗ" для виконання поопераційного контролю за будівництвом систем газопостачання. Газорозподільною компанією було виявлено ряд зауважень, які зараз усуваються замовником. Наразі виконуються роботи з прийняття в експлуатацію систем газопостачання.

2. Місто Ірпінь, об’єкти по вулиці Університетській, ЖК "New York Towers"

Замовник – Мирончук Антон Анатолійович. Зовнішній газопровід запроєктований та погоджений у 2019 р. Станом на вересень 2020 р. для укладання Договору на виконання будівельно-монтажних робіт замовник до АТ "КИЇВОБЛГАЗ" не звертався.

3. Місто Ірпінь, об’єкти по вулиці Єсеніна, ЖК "Єсенін-2"

Замовник – Мирончук Антон Анатолійович. У 2018 р. АТ "КИЇВОБЛГАЗ" підготувало технічні умови на приєднання до газорозподільної системи три багатоквартирні житлові будинки. На сьогодні для укладання Договору на виконання проєктних робіт замовник до АТ "Київоблгаз" не звертався.

4. Місто Ірпінь, вулиця Чехова 27 (секції: 1, 2, 3)

Технічні умови отримані замовником ТОВ "ОРЛАН-ІНВЕСТ ГРУП" у 2018 р. Проєктно-кошторисна документація розроблялася проєктним відділом АТ "КИЇВОБЛГАЗ" з погодженням у 2020 р. На даний час замовник ТОВ "ОРЛАН-ІНВЕСТ ГРУП" для укладання Договору на виконання будівельно-монтажних робіт до АТ "КИЇВОБЛГАЗ" не звертався.

Нагадаємо, що з 1 вересня патрульні поліції Київської області притягнули до відповідальності понад 185 осіб, які курили в забороненому для цього місці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: