#

Договірняк у Білій Церкві: секретарем міськради став скандальний "агротітушка" Киришун (ФОТО)

10.12.2020 15:30
Договірняк у Білій Церкві: секретарем  міськради став скандальний "агротітушка" Киришун (ФОТО)
Дмитро Киришун

Сьогодні, 10 грудня, на засіданні позачергової другої сесії Білоцерківської міської ради, депутати більшістю голосів шляхом таємного голосування обрали на посаду секретаря Білоцерківської міськради Дмитра Киришуна від "Слуги народу"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Варто зауважити, що наразі тривають судові засідання за позовом єкс-секретаря Білоцерківської міської ради Вадима Кошеля (ВО "Свобода") щодо його повторного звільнення з даної посади.

Так, 30 липня 2020 року шляхом таємного голосування більшістю голосів депутатського корпусу було припинено повноваження секретаря міської ради Вадима Кошеля. На місцевих виборах 2020 Свободівець не пройшов у міську раду. Рішення про своє звільнення вважає не законним та виключно політичним.

Варто зауважити, що у Білій Церкві новоспеченого секретаря міськради краще знають як "агротітушку" з позивним "Діма-Звєзда". У часи Революції Гідності Киришун був одним із організаторів поставок "тітушок" на Антимайдан, яких набирав з-поміж місцевих спортсменів. Його пов’язували з покійними нині білоцерківськими політиками-авторитетами Олександром Подольським та Андрієм Немною.

Нагадаємо, що професорку Білоцерківського НАУ Олену Шуст обрали на посаду голови постійної комісії з питань освіти, науки, культури, духовності та релігії Київської обласної ради.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: