#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 28-ме травня

27.05.2020 20:20
Прогноз погоди для жителів Київщини на 28-ме травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині знову очікуються опади. Температура повітря буде в межах +15⁰…+17⁰ вдень, а вночі буде становити +8⁰…+10⁰. Вітер північно-східний із швидкістю до 5 метрів за секунду. Протягом дня мінливо хмарна погода та місцями можливі опади у вигляді злив та гроз

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температурні показники приземного шару атмосфери коливатимуться у межах +16⁰…+17⁰ вдень та +7⁰…+9⁰ вночі. Можливі опади.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) ртутні стовпчики покажуть +6⁰…+7⁰ вночі та +16⁰…+17⁰ вдень. Вітер матиме північно-східний  напрямок із швидкістю 2-3 метри за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) прогнозуються грози та зливи. Температура повітря в межах +16⁰…+17⁰ вдень та +6⁰…+7⁰ вночі. Протягом дня мінливо хмарна погода.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) буде ясно та тепло. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду із західним напрямком. Температура повітря становитиме +16⁰…+17⁰ вдень та +7⁰…+8⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер північно-східний з поривами до 2 метрів за секунду. Температура повітря буде +6⁰…+7⁰ вночі, а вдень +16⁰…+17⁰. Грози та зливи.


Читати "Моя Київщина" у Telegram