#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 27-ме лютого

26.02.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 27-ме лютого
Фото з мережі Інтернет

У суботу на Київщині холодний атмосферний фронт зумовить опади у вигляді мілкого дощу. Температура повітря стане нижчою та буде +2⁰…+4⁰ вночі, а вдень +4⁰…+6⁰. Протягом дня хмарно. Вітер північно-західний з поривами до 4 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Обухівський та Білоцерківський райони) погода погіршиться – очікується дощ. Температура повітря становитиме +4⁰…+6⁰ вдень, а вночі вихолоне до +2⁰. Швидкість вітру до 3 метрів за секунду.

На півночі області (Вишгородський район) небо заховається під сірими хмарами, з яких піде мілкий дощ. Температурні показники атмосфери будуть в межах +2⁰…+4⁰ вночі та +4⁰…+6⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Бучанський райони) очікується прохолодна погода, яку принесе холодний атмосферний фронт. Температура повітря буде +2⁰…+4⁰ вдень, та +4⁰…+6⁰ вночі. Протягом дня хмарно.

На сході області (Бориспільський та Броварський райони) погода також зіпсується. Протягом доби вітряно та прохолодно.  Вночі температура повітря опуститься до +2⁰, а вдень прогріється до +6⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook