#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 25-те вересня

24.09.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 25-те вересня
Фото з мережі Інтернет

У Київській області в п’ятницю за вікном протримається ясна та тепла погода. Температура повітря коливатиметься в межах +9⁰…+11⁰ вночі, а вдень +23⁰…+26⁰. Вітер південно-східний з поривами до 4 метрів за секунду. Без опадів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у п’ятницю повітря прогріється до показників +24⁰…+26⁰ вдень та до +9⁰…+11⁰ вночі. Без суттєвих опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) очікується тепла погода з температурними показниками повітря в межах +11⁰…+12⁰ вночі та +22⁰…+25⁰ вдень. Пориви вітру до 4 метрів за секунду. Без опадів.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) 25 вересня повітря прогріється до показників +24⁰…+25⁰ вдень та до +8⁰…+10⁰ вночі. Опади не прогнозуються.  

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) в останню п’ятницю вересня стоятиме сонячна погода. Стовпчики термометрів будуть показувати +23⁰…+25⁰ вдень та +9⁰…+10⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) у п’ятниць  пануватиме суха погода. Температура повітря коливатиметься в межах +10⁰…+12⁰ вночі, а вдень +23⁰…+25⁰. Без суттєвих опадів.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: