#

Працівники рибоохоронного патруля зафіксували замор риби у Тетіївській громаді

30.07.2021 12:40
Працівники рибоохоронного патруля зафіксували замор риби у Тетіївській громаді
Фото з місця події

Учора, 29 липня, у селі Теліженці Тетіївської ОТГ на річці Роська працівники рибоохоронного патруля зафіксували замор риби

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Facebook, 29 липня на «гарячу лінію» Київського рибоохоронного патруля надійшло звернення громадян щодо замору риби. Для перевірки факту, рибпатрульні Київщини виїхали на місце події.

У ході обстеження берегової лінії працівниками було виявлено загибель карася сріблястого. Риба мала ознаки гниття, а водойма була зеленого кольору з неприємним запахом.

Для встановлення причин задухи, держінспектори відібрали проби води та зразки риби і направили в Іхтіопатологічну лабораторію Держрибагентства. Про отримані результати буде повідомлено додатково.

Наразі готуються листи для відповідного реагування до Держрибагентства, Держекоінспекції Столичного округу, Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, Київської обласної державної адміністрації та БУВРу середнього Дніпра Державного агентства водних ресурсів.

У дописі говориться наступне:

У разі виявлення фактів заморних явищ просимо невідкладно повідомляти за номером "гарячої лінії": (099) 341-73-18.

Нагадаємо, що 9 липня в селі П'ятигори Тетіївської громади на водоймі сталася трагедія – потонула людина.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: