#

Поблизу Віти-Поштової стартувало будівництво транспортної розв’язки

14.06.2021 20:05
Поблизу Віти-Поштової стартувало будівництво транспортної розв’язки
Фото з мережі Інтернет

На трасі Київ - Одеса днями стартувало будівництво транспортної розв’язки поблизу села Віта – Поштова, у зв’язку з цим ділянку проїзної частини перекриють для встановлення важкої будівельної техніки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Великий Київ".

Наразі там ведуться роботи з влаштування буронабивних паль на естакаді. У зв’язку з цим ділянку проїзної частини перекриють для встановлення важкої будівельної техніки: кранів, екскаваторів та бурової установки.

На трасі Київ – Одеса буде тиснява: через будівництво розв’язки перекриють півдороги.

Правий проїзд траси напрямку Одеси перекриють з 6:00 15 червня до 17:00 22 червня на ділянці км 21+847, с. Віта – Поштова.

Рух буде здійснюватись однією смугою в обох напрямках по лівій частини дороги (у напрямку Києва). Водіям та перевізникам радять врахувати дану інформацію.

На підходах до Києва будують три транспортні розв’язки, котрі забезпечать розподіл транспортних потоків, розвантажать транспортні вузли на міжнародних трасах та покращать безпеку руху в місцях концентрації транспорту поблизу столиці.

Для будівництва розв’язок на під’їздах до Києва визначено три місця:

  • M-05 Київ – Одеса км 15+390 (Чабани);
  • км 21+847 (Віта – Поштова);
  • M-06 Київ – Чоп км 21+767 (Стоянка).

Також нагадаємо, що днями на Київщині в селі Стоянка в напрямку Києва військовий тягач застряг під недобудованим шляхопроводом.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram