#

Екс-голова Васильківської РДА прокоментував звинувачення в присвоєні ним та його колегами 70 млн грн (ФОТО)

05.08.2019 05:44
Екс-голова Васильківської РДА прокоментував звинувачення в присвоєні ним та його колегами 70 млн грн (ФОТО)
Владислав Одинець

Екс-голова Васильківської РДА Владислав Одинець прокоментував звинувачення в присвоєні ним та його колегами 70 млн грн, які були виділені на ремонт та будівництво освітньої інфраструктури району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку Владислава Одинця у Faсebook.   

"У зв’язку з інформаційною атакою останнього тижня вважаю за потрібне висловити свою позицію щодо обшуків, судових рішень і висвітлення всього цього в інфопросторі, - пише Одинець. - За 4 роки роботи нашої команди було реалізовано досить багато проектів у різних сферах та населених пунктах Васильківського району".

Далі він зазначає, що 4 роки вони інтенсивно будували і ремонтували школи, дитячі садочки, амбулаторії та фапи. І те, що всі кошти виділені на реалізацію різноманітних проектів були використані виключно за цільовим призначенням, всі роботи виконані, про що можна пересвідчитись як в реальності так і документально.

"За весь період моє роботи на державній посаді мені немає чого соромитись, я абсолютно відкритий до всіх представників правоохоронних органів та судової гілки влади нашої країни. Мені немає чого приховувати, у своїй роботі завжди дотримувався закону і працював для громади та на розвиток району, доречі у якому я та моя сім’я живемо більше як 30 років. – продовжує він. - У період предвиборчої кампанії до ВРУ, після мого звільнення, я підтримував кандидата в народні депутати Ігоря Кононенка, вважав і важаю що він зробив досить багато для нашого району. І у цей період моїй сім’ї були присвячені ряд передач на каналі 1+1, "приліпивши" мого сина до моєї роботи на державній посади. Діяльність мого сина взагалі не пов’язана з виконанням будь-яких робіт, які мають відношення до державного або місцевого бюджетів, і у журналістів є, і завжди були, усі можливості звернутись до органів ДФС і отримати усю інформацію про вид діяльності та з якого доходу сплачені податки, ПРОТЕ не та мета стояла".

Також нагадаємо, що Владислав Одинець "засвітився" серед учасників "сходки" Кононенка.

На кінець Одинець наголошує, що обвинувачення не можуть ґрунтуватися на припущеннях, вина має бути доведена у встановленому законом порядку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: