#

Очільник Згурівської ОТГ дізнався, що турбує жителів

26.02.2021 20:40
Очільник Згурівської ОТГ дізнався, що турбує жителів
Фото з місця події

Сьогодні, 26 лютого, Василь Цвик провів черговий особистий прийом громадян, де дізнався про проблеми, які турбують жителів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Згурівської ОТГ, до очільника громади за допомогою у вирішенні проблемних питань звернулось 13 громадян.

Зауважується, що найбільше жителів громади хвилює питання працевлаштування. Кілька звернень стосувалися функціонування закладів культури та бібліотечних закладів, порушувалися також питання поточного ремонту в навчальному закладі та питання землекористування, а саме: орендної плати за землю, надання в оренду земельної ділянки та оформлення правовстановлюючих документів, збільшення площі орендованої ділянки. Також до Цвика надійшло звернення, яке стосувалося обслуговування багатоквартирних будинків.

Своєю чергою очільник громади уважно розглянув кожне звернення. Для оперативного та якісного вирішення питань, по мірі їх надходження, залучалися відповідальні особи виконавчих органів ради та керівники підприємств. Ряд питань вирішено головою на місці. Питання, які потребують додаткового вивчення, селищним головою взято під особистий контроль. Усі порушені питання будуть відпрацьовані та вирішені, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в Згурівці завдяки активній співпраці та ефективній комунікації влади, громади і бізнесу громада отримала автомобільну вишку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: