#

"Наш край" у День захисників та захисниць вшанував пам’ять загиблих за незалежність

14.10.2021 18:00
"Наш край" у День захисників та захисниць вшанував пам’ять загиблих за незалежність
Фото з місця події

У День захисників та захисниць України співголова політичної партії "Наш край", народний депутат Сергій Шахов та голова Київської обласної парторганізації  Анатолій Присяжнюк вшанували пам’ять  воїнів, які загинули під час військових дій за незалежність нашої держави

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Вони поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам АТО/ООС на Алеї Слави, що в селищі Гостомель Київської області. В мітингу-реквієму також взяли участь керівництво громади, учасники АТО/ООС, військовослужбовці, громадськість.  

У своїй промові Сергій Шахов подякував усім, хто боронить кордони України, відстоює нашу свободу та суверенітет.

Дякую нашим героям за звитягу, мужність та силу духу. Низькій уклін воїнам, які віддали своє життя за світле майбутнє нашої країни, їхній подвиг назавжди в наших серцях. У своїх молитвах ми просимо миру на нашій землі, щоб захисники якнайшвидше повернулися додому до своїх рідних живими та здоровими.

Присутні вшанували пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність України, хвилиною мовчання.  

Сергій Шахов та Анатолій Присяжнюк також поспілкувалися з родинами загиблих воїнів та пообіцяли їм свою підтримку у вирішенні проблемних питань.

Нагадаємо, що нинішній текст "антиолігархічного" законопроєкту №5600, який передбачає зміни до Податкового кодексу, спрямований здебільшого проти простих людей, вважають у "Нашому краї".

Читати "Моя Київщина" у Facebook