#

Нардеп Івченко продав землю в Фурсівській ОТГ по "мутній" схемі (ВІДЕО)

09.05.2020 14:51
Нардеп Івченко продав землю в Фурсівській ОТГ по "мутній" схемі (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно депутат Фурсівської ОТГ Геннадій Прищепчук на своїй сторінці у Facebook оприлюднив звернення до лідерки партії Батьківщина Юлії Тимошенко щодо протизаконного продажу землі нардепом Вадимом Івченком та його кумом Денисом Гуненковим

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

За словами депутата, чоловіки примудрилися продати чималий шмат землі у Фурсівській ОТГ. Мова йде про 100 га чорнозему, які були продані арабській компанії "Енерджі Груп". Саме ця компанія на землі сільськогосподарського призначення побудувала сонячні батареї.

Відтак, депутат Фурсівської ОТГ Прищепчук висловив невдоволення з цього приводу та, більше того, вказує на супротив проти будівництва спортивного комплексу на 3,5 га землі, що знаходяться на так званому співочому полі та прописані в генплані Фурсівської ОТГ. Як зазначає Прищепчук, будівництву єдиного в Україні спорткомплексу для підготовки збірної України з метань перешкоджають депутати від Батьківщина на рівні місцевої та обласної ради. Тож, як голова Білоцерківської районної федерації футболу Геннадій Прищепчук просить Юлію Тимошенко терміново втрутитися у цю ситуацію.

Нагадаємо, що білоцерківські поліцейські затримали 19-річного грабіжника, який вже мав проблеми із законом, за вчинення чергової крадіжки.


Читати "Моя Київщина" у Facebook