#

На Вишгородщині Тимофєєв оглянув введені нещодавно у експлуатацію спортивні об’єкти (ФОТО)

27.05.2020 19:40
На Вишгородщині Тимофєєв оглянув введені нещодавно у експлуатацію спортивні об’єкти (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 27 травня, начальник управління фізичної культури і спорту Київської ОДА Сергій Тимофєєв перевірили стан деяких спортивних об’єктів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Вишгородська районна державна адміністрація" у Faсebook.

Також разом з ним перевірити стан спортивних об’єктів виконуючий обов’язки голови Вишгородської РДА Олексій Данчин та заступник голови районної ради Марина Ганицкая.

Спортивний майданчик зі штучним покриттям розміром 42×22м на території Нижчедубечанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів побудований за Державною програмою "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України", відповідно до якої будівництво профінансовано на 50% з державного бюджету України та 50% з районного бюджету. Введений в експлуатацію у 2019 році. Загалом у Вишгородському районі за цією програмою побудовано 7 майданчиків (с. Лебедівка, с. Катюжанка, с. Синяк, с. Глібівка, смт. Димер, с. Нові Петрівці, с. Нижча Дубечня).

Футбольне поле зі штучним покриттям розміром 110х70 м у селі Пірнове побудоване в рамках Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту "Київщина спортивна" на 2017-2020 роки, відповідно до якої за рахунок обласного бюджету закуплено комплект штучного покриття та інвентар, а завдяки районному бюджету об’єкт встановлено. Введений в експлуатацію у 2019 році. За цією ж програмою облаштовано стадіон і у Вишгороді на території міського спортивного стадіону "Енергетик".

Вуличні тренажери на території ОЗНЗ Жукинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів встановлені в рамках Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту "Київщина спортивна" на 2017-2020 роки, відповідно до якої спортивне обладнання закуплено за кошти обласного бюджету, а встановлено за рахунок районного бюджету. Роботи завершилися у травні 2020 року.

Також нагадаємо, що прокуратура Київщини хоче повернути у державну власність 10 земельних ділянок вартістю 5  млн грн у Вишгородському районі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram