#

"Київобленерго" накручує рахунки пенсіонерам

15.08.2018 09:10
"Київобленерго" накручує рахунки пенсіонерам

Протягом трьох місяців літня жінка отримувала у платіжках шалені суми по 8-12 тисяч гривень на місяць. І це при стандартному споживанні електроенергії у своїй звичайній квартирі у багатоповерхівці

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на офіційну сторінку "Трипільський край" у Facebook.    

Також пенсіонерка ще й регулярно отримувала дзвінки з "Київобленерго" з нагадуваннями про сплату цих незрозуміло як порахованих сум.

Всі її звернення і телефоном і безпосередньо у сервісному центрі "Київобленерго" в місто Обухів закінчувалися лише обіцянками та новими дзвінками з нагадуваннями про сплату. Не вплинуло на зміну сумми до сплати навіть візит ще в липні перевіряючого від "Київобленерго", який оглянув лічильник та підтвердив правильність нарахування саме пенсіонерки, а не своєї ж компанії.

Терпець жінки увірвався цього понеділка, коли вона отримала платіжку з черговими 8-ю тисячами гривень і загалом до сплати - аж 39 698 гривень.

Потрапивши сьогодні до кабінету керівника Обухівського РП "Київобленерго", активісти ГО "Трипільський край"  застали там в.о. керівника Дмитра Горкуценка. І хоча, відразу бесіда не задалася, за 30 хвилин завдання було виконано. Замість боргу у, майже, 40 тисяч, пенсіонерка з Українки отримала нову квитанцію, згідно якої вона вже переплатила 530 гривень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: