#

На Київщині ще 15 територіальних громад підписали Меморандум про співпрацю з поліцією

22.01.2021 16:31
На Київщині ще 15 територіальних громад підписали Меморандум про співпрацю з поліцією
Фото з місця події

"Безпека громади понад усе" - під таким гаслом 21 січня відбулись робочі візити керівника поліції столичної області Андрія Нєбитова до Вишгородського та Бучанського управлінь поліції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Там полковник поліції зустрівся з представниками 15 територіальних громад для підписання Меморандуму про співпрацю сторін на засадах партнерства.

Пілотний проєкт "Поліцейський офіцер громади", який передбачає, що кожна територіальна громада отримає свого офіцера поліції, реалізується по всій Україні. На Київщині у свій час підписали меморандум з поліцією перші 7 голів територіальних громад. На території шести громад вже несуть професійно службу поліцейські.

Також керівник поліції області Андрій Нєбитов висловив слова вдячності представникам ОТГ за розуміння потреб людей у безпеці, за те, що вони долучились до реалізації цього проєкту.

Полковник поліції зауважив, що зарубіжні партнери, перебуваючи у різних регіонах нашої країни, відмітили високу довіру і співпрацю між громадою і поліцією саме у столичній області. Наприкінці зустрічі він закликав представників територіальних громад особисто взяти участь у відборі кандидатів на посади поліцейського офіцера громади, адже головний критерій оцінки його роботи - довіра громадян.

25 січня стартує конкурс на вакантні посади поліцейського офіцера громади. У конкурсі можуть взяти участь тільки діючі працівники поліції.

Також нагадаємо, що на Обухівщині працівники поліції  разом із співробітниками ювенальної превенції розповіли маленьким жителям про небезпеку перебування на замерзлих водоймах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: