#

Митники проводять перевірку в "Борисполі" через корупцію

19.04.2021 19:30
Митники проводять перевірку в "Борисполі" через корупцію
Фото з мережі Інтернет

Київська митниця Державної митної служби в рамках внутрішнього розслідування проводить перевірку роботи своїх постів в аеропортах "Бориспіль" та "Київ"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на "Киеввласть".

Якщо підробляли документи, вносили недостовірні дані працівники дютіфрі, то чому не передані матеріали для внесення відомостей до Єрдрей, адже це вже кримінал?! Кримінал в діях працівників аеропорту і це вони робили не один рік, - йдеться в повідомленні Телеграм-каналу Lavriv PRO.

У самому службовому листі повідомляється, що в рамках проведення перевірки якоїсь службової інформації розпочато внутрішнє розслідування. У зв'язку з цим п'ять рядових інспекторів митних постів повинні надати пояснювальні записки.

Зокрема, митники мають пояснити:

  • який підрозділ поста здійснює контроль за розміщенням товарів на склад і переміщення товарів;
  • яким чином ознайомлені з нормативно-правовими документами відповідальні за дотриманням режиму безмитної торгівлі;
  • яким чином здійснюється переміщення товарів, оформлених в режимі безмитної торгівлі на складі МБТ;
  • яким чином здійснювався контроль за цими товарами;
  • який підрозділ митного поста відповідає за контроль термінів маркування товарів і яким чином була ця відповідальність накладена на службові особи.

Службовий лист підписаний членом комісії, головним держінспектором відділу зонального контролю та профілактики прояви корупції управління власної безпеки Київської митниці Державної митної служби.

Також нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" прикордонники під час контролю пасажирів авіарейса, що прибув з Білорусі, виявили росіянина.



Читати "Моя Київщина" у Facebook