#

Білоцерківців закликають відвідати унікальну фотовиставку місцевого жителя

28.09.2021 11:50
Білоцерківців закликають відвідати унікальну фотовиставку місцевого жителя
Фото з місця події

У четвер, 23 вересня, у місті Біла Церква при бібліотеці-філії №8 відкрилася персональна фотовиставка Ростислава Маленкова

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Білоцерківської міської ради, у роботах чоловіка незвичні ракурси, насиченість кольорів і романтизм нічних фото.

В експозиції представлено більше 80-ти робіт, більша частина яких об’єднані під темою "Простір твого міста". З його затишними вуличками, пам’ятками архітектури, панорамами. Варто виокремити художню фотографію з пейзажами, сповненими таємниць і загадковості, неймовірною природою, деталями, які хочеться розглядати. 

З відкриттям персональної фотовиставки Ростислава Маленкова привітала головний спеціаліст управління культури і туризму Білоцерківської міської ради Алла Карабач, побажавши подальших творчих успіхів, вдалих ракурсів, визнання і прихильності глядацьких симпатій. 

Подарунком для відвідувачів стали поетичні рядки від авторки Тетяни Строкач та чарівні мелодії у виконанні викладачів Білоцерківської школи мистецтв № 3 - Людмили Рогатенко (флейта) та Ірини Ярошенко (фортепіано).

Експозиція діятиме до 7 жовтня.

Нагадаємо, що в соціальних мережах з’явився допис із світлинами, які показують місто Біла Церква в різні пори року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram