#

Ларису Ільєнко підозрюють у фіктивному продажу заводу "АТЕК" (ФОТО)

05.05.2021 16:15
Ларису Ільєнко підозрюють у фіктивному продажу заводу "АТЕК" (ФОТО)
Фото з місця події

Керівниці та голові наглядової ради закритого акціонерного товариства "АТЕК" вручили підозру за розтрату майна в особливо великих розмірах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Офісу Генерального прокурора.

За даними слідства, у 2017 році посадовці без реального отримання коштів відчужили майновий комплекс акціонерного товариства на користь підконтрольної їм юридичної особи. Таким чином ЗАТ "АТЕК" завдано понад 162 млн грн збитків.

У 2017 році керівницею "АТЕК" була Лариса Ільєнко – кандидатка в мери Обухова від ВО "Батьківщина" на виборах 2020 року. Головою наглядової ради був Андрій Нагребельний, який балотувався в нардепи від "Батьківщини" у 95-му окрузі (Києво-Святошинський район та Приірпіння) і набрав менше 4%.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими управління розслідування корупційних злочинів Головного слідчого управління Нацполіції України.

Нагадаємо, що на Київщині прокуратура повідомила про підозру двом патрульним у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.


Читати "Моя Київщина" у Facebook