#

"Колос" здобув перемогу над харківським "Металістом"

31.07.2021 09:55
"Колос" здобув перемогу над харківським "Металістом"
Фото з місця події

"Колос" обіграв "Металіст-1925" у матчі другого туру чемпіонату України, зустріч пройшла в Ковалівці та завершилася з рахунком 1: 0 на користь команди Руслана Костишина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "korrespondent.net".

Перший тайм пройшов без забитих м'ячів. Обидві команди мали декілька непоганих моментів, але до голів справа так і не дійшла.

Вирішальний гол був забитий на 72-й хвилині. Денис Костишин увірвався в штрафну і завдав прицільного удару по воротах суперника.

Завдяки перемозі "Колос" піднявся на проміжне друге місце в турнірній таблиці, набравши чотири очки. Металіст-1925 розташовується на п'ятому місці (три бали).

"Колос" - "Металіст-1925" 1: 0

Гол: Костишин, 72

"Колос": Волинець - Ром, Гавриш, Петров, Саків - Мілько, Богданов (Задоя, 81) - Чурко (Ільїн, 71), Нурієв (Дієго Каріока, 64), Костишин (Данфі, 81) - Лисенко (Сітчінава, 71).

"Металіст 1925": Сидоренко - Жичиков, Ткачук, Шершень, Западня - Голодюк (Єрмаков, 90), Габелок, Криськів - Савін (Протасов, 59), Фабіньо (Ременюк, 78), Батюшін (Дмитренко, 78).

Попередження: Костишин, Дієго Каріока, Данфі, Сітчінава – Ткачук.

Нагадаємо, що 19 липня, відбулося жеребкування третього кваліфікаційного раунду нового єврокубкового турніру, свого опонента дізнався і ковалівський "Колос".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: