#

Київщина здобула шість титулів чемпіонів світу на Всесвітніх учнівських спортивних іграх

21.09.2021 18:30
Київщина здобула шість титулів чемпіонів світу на Всесвітніх учнівських спортивних іграх
Фото з місця події

У Белграді в Сербії завершилися перші Всесвітні учнівські спортивні ігри – ISF U15 World School Sport Games 2021, які відбувалися з 11 по 19 вересня, до складу збірної команди України увійшов 21 представник Київської області  з шести видів спорту – боротьба вільна та греко-римська, волейбол, легка атлетика, тхеквондо

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Команда вихованок Комунального закладу Київської обласної ради "Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту" перемогла у змаганнях з волейболу серед дівчат, виборовши титул чемпіонок світу.

Вихованки Броварського спортивного фахового коледжу здобули два золота та срібло з легкої атлетики – Вероніка Пензарева стала володаркою двох золотих медалей, а Андрій Шимчук – срібної.

Також учні Крюківщинської ЗОШ 1-3 ступенів здобули золото та срібло в греко-римській боротьбі. Так, Микола Левченко виборов золото у ваговій категорії 38 кг, а Владислав Покотило –  срібло у 57 кг.

Також найвищі сходинки п’єдесталу пошани посіли борчині, вихованки Обухівської ДЮСШ, учениці Академічного ліцею №1 міста Українка Влада Попова у ваговій категорії 36 кг та Євгенія Друзенко у ваговій категорії 39 кг.

У змаганнях з тхеквондо, де збірна України посіла перше загальнокомандне місце, маємо два срібла. У ваговій категорії 57 кг виборов медаль Денис Павлюков, учень Петропавлівського ліцею №1, а у ваговій категорії 61 кг – Артем Балака, учень Ірпінського ліцею №3.

Нагадаємо, що 18 вересня, під час першого у Переяславі благодійного велопробігу в рамах святкування Дня міста було зібрано 30 000 грн на допомогу хворим дітям та малозабезпеченій сім’ї з громади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook