#

Ірина Коляденко з Ірпеня – чемпіонка України з вільної боротьби (ФОТО)

31.01.2021 21:15
Ірина Коляденко з Ірпеня – чемпіонка України з вільної боротьби (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що ірпінчанка Ірина Коляденко знову стала чемпіонкою України з вільної боротьби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Ірпінського міського голови Олександра Маркушина у Facebook.

Олександр Маркушин розповів, що чемпіонат України з вільної боротьби серед жінок завершився учора в Конча-Заспі. І саме там Ірина Коляденко здобула свою золоту медаль.  

Ірина Коляденко стає найсильнішою борчинею України в олімпійській ваговій категорії 62 кг. У фіналі вона впевнено перемогла потужну борчиню з Дніпропетровської області з рахунком 12-2. Золота нагорода їде до Ірпеня! — написав мер і привітав від Ірпінської громади спортсменку та її наставника — заслуженого тренера України Володимира Яременка.

Також розповіли, що на шляху до перемоги ірпінчанка здолала дворазову учасницю Олімпійських ігор, чемпіонку світу, заслуженого майстра спорту міжнародного класу львів’янку Юлію Ткач, яка є однією з найголовнійших суперниць Ірини за перший номер збірної і, відповідно, за право поїхати на Олімпійські ігри в Токіо.

Нагадаємо, що із1999 року в селищі Козин функціонує драматичний колектив "Синій птах", який допомагає вихованцям розкрити свої акторські здібності.


Читати "Моя Київщина" у Telegram