#

Громади Київщини змагаються у Всеукраїнському конкурсі

13.05.2021 15:30
Громади Київщини змагаються у Всеукраїнському конкурсі
Фото з мережі Інтернет

11 громад Київщини з екологічними, освітніми, туристичними, спортивними та іншими проєктами беруть участь у конкурсі "Наша громада"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОС.

Конкурс "Наша громада" організували телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE).

У фінал пройдуть 13 громад, проєкти яких отримають найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування. Ще 13 громад-фіналістів, обере експертне журі.

Нещодавно, 10 травня, розпочалося голосування за проєкти громад, які увійдуть до фіналу конкурсу.

Жителі громади можуть голосувати не лише за проєкт своєї громади, а підтримувати й інші проєкти. Для цього необхідно зареєструватись на сайті otg.fakty.com.ua через електронну пошту або сторінку у Facebook.

У конкурсі беруть участь Березанська, Білогородська, Бучанська, Володарська, Глевахівська, Гребінківська, Таращанська, Тетіївська, Томашівська та Фастівська громади.

Також нагадаємо, що нещодавно започатковано проєкт "СпільноФонд" для інститутів громадянського суспільства та ініціативних груп територіальних громад Вінницької, Київської та Черкаської областей.

Читати "Моя Київщина" у Facebook