#

"СпільноФонд": проєкт для громад Вінницької, Черкаської та Київської областей

13.05.2021 14:15
"СпільноФонд": проєкт для громад Вінницької, Черкаської та Київської областей
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно започатковано проєкт "СпільноФонд" для інститутів громадянського суспільства та ініціативних груп територіальних громад Вінницької, Київської  та Черкаської областей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Укрінформ".

"СпільноФонд" націлений продемонструвати на практиці, що співпраця і спільне вирішення нагальних чи розвиткових потреб громади може дати поштовх до розвитку територіальних громад і створити  платформу взаємодії.

У межах проєкту реалізують комплекс заходів: навчання, обмін досвідом з успішними кейсами, залучення співфінансування для учасників/ць, надання дофінансування (гранту) для реалізації успішних проєктів, менторська підтримка протягом реалізації проєктів, фінальний форум, де будуть представлені реалізовані ідеї.

Результатом стануть успішно втілені фандрейзингові проєкти представників/ць територіальних громад Вінницької, Черкаської, Київської областей. Підсиленням для команд буде отримання співфінансування на реалізацію розроблених проєктів від Благодійного фонду "МХП-Громаді". Варто додати, що у згаданих областях працює підприємство "Миронівський хлібопродукт". 

Також нагадаємо, що голова Згурівської громади Василь Цвик зустрівся з менеджером із соціальних проєктів Благодійного фонду "МХП-Громаді" Юлією Дробот та виконавчим директором ТОВ "МХП-Агро-С" Русланом Самієвим.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: