#

Госпітальна рада Київщини утвердила лікарню Славутича як опорну

30.07.2021 09:55
Госпітальна рада Київщини утвердила лікарню Славутича як опорну
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно госпітальна рада Київської області утвердила лікарню міста Славутич як опорну

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку Ольги Василевської-Смаглюк у Facebook.

Зазначається, що з цього питання зверталися в МОЗ та особисто до міністра охорони здоров’я. Нині збираються підписи мешканців громади та лікарів, а також депутати Славутицької міськради готуються винести це питання на сесію.

Також народна депутатка написала, що Славутич - віддалене місто Київської області, де до найближчої опорної лікарні в Броварах 160 кілометрів. Славутичани змушені з ургентними випадками їхати в таку далечінь. І не завжди доїжджають, на жаль. Створення опорної лікарні в Славутичі дасть можливість оснастити лікарню КТ, МРТ, УЗД обладнанням та мамографом, а також залучити медичні кадри.

Дякую меру міста Юрію Фомічову та гендиректору лікарні Ярославу Вольському за командну роботу та сподіваюсь на позитивний розгляд цього питання в Міністерстві охорони здоров’я, - повідомила Ольга Василевська-Смаглюк.

Нагадаємо, що стало відомо, що у Славутичі майже відремонтували установу "Інклюзивно-ресурсний центр", який працює з 2018 року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: