#

Горе-мінер мосту Метро із Вишневого "загримів" до психлікарні (ФОТО)

06.06.2020 16:33
Горе-мінер мосту Метро із Вишневого "загримів" до психлікарні (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

32-річного мешканця Вишневого Віталія Ткаленка, який підозрюється в замінуванні мосту Метро в Києві, відправили до психлікарні в Глевасі Васильківського району через схильність до суїциду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Бабель".

Нагадаємо, що близько 14-ї години 1 червня на службу 102 надійшла інформація про замінування мосту Метро. Правоохоронцям вдалося затримати чоловіка, якого 3 червня заарештували на 60 діб із можливістю внесення застави. За інформацією "Бабеля" Віталій Ткаленко вимагав негайної зустрічі з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Після затримання чоловіка помістили до слідчого ізолятора, однак правоохоронці були змушені повідомити прокуратурі про неадекватну поведінку мінера. Відтак горе-підривнику викликали швидку, а згодом лікарі повідомили про схильність Віталія Ткаленка до суїциду.

Задля його безпеки та безпеки тих, хто може бути з ним у камері, лікарі рекомендували змінити йому запобіжний захід та помістити до спеціалізованого медичного закладу під нагляд в умови, які виключають його небезпечну поведінку, - розповіли у прокуратурі.

Зауважимо, що Дніпровський районний суд задовольнив клопотання прокуратури щодо цього вчора, 5 червня. Того ж дня Ткаленка доставили до диспансеру, у якому той перебуватиме до 29 липня. Наступного тижня буде розглянуто питання про призначення йому психіатричної експертизи. У прокуратурі також пояснили, що поміщення до диспансеру є альтернативою запобіжному заходу.

Далі вирішуватимемо залежно від висновків експертизи та також від інформації, яку ми отримаємо від спеціалізованих установ Київської області, чи не перебував підозрюваний на обліку в таких установах, - повідомляють у прокуратурі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram