#

Голова "Слуги народу" Олександр Корнієнко про керівника штабу в Білій Церкві: "тітушки" не пройдуть

14.05.2020 15:50
Голова "Слуги народу" Олександр Корнієнко про керівника штабу в Білій Церкві: "тітушки" не пройдуть
Олександр Корнієнко

Лідер партії  "Слуга народу" Олександр Корнієнко  запевнив, що стосовно кандидатів в обласні ради буде перевірка, яка точно не пропустить "тітушок" на посади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на інтерв’ю для "Апостроф" Олександра Корнієнко.

Голова партії "Слуга народу" на запитання щодо засновника штабу в Білій Церкві Дмитра Кирушина, якого звинувачували в тому, що він займався підвозом "тітушок" на Антимайдан у 2013-2014 році, відповів:

Я, якщо чесно, вперше від вас почув. Це все поки йде пристрілка, і зрозуміло, що якщо будуть репутаційні ризики, то ми будемо від таких людей позбавлятися. Але тут треба розуміти, що у нас і щодо депутатів було багато інформації. Щось підтверджувалося, щось ні. Іноді медійні атаки інспіровані

Також Корнієнко додав, що  засновники штабів - не кандидати, а технічні координатори, які будуть допомагати організовувати штаби. Щодо кандидатів в облради точно буде перевірка. І там "тітушки" не пройдуть.

Нагадаємо, що в соціальних мережах дівчина поскаржилася депутату, що у неї закінчилися гроші, а він у свою чергу запропонував її заробляти кошти нестандартним способом.

Читати "Моя Київщина" у Facebook