#

Двоє ексзаступників начальника поліції Київщини стали генералами

09.07.2021 08:30
Двоє ексзаступників начальника поліції Київщини стали генералами
Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський присвоїв спеціальне звання генерала поліції третього рангу чотирьом полковникам Національної поліції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Офісу президента.

Згідно з документом, спеціальне звання генерала поліції третього рангу присвоєно: заступнику голови Нацполіціі Василю Тетері, начальнику Департаменту стратегічних розслідувань (міжрегіональний територіальний орган) НП Руслану Марчуку, начальнику ГУ НП в Київській області Андрію Нєбитову та полковнику поліції ГУ НП у Львівській області Олександру Шляховському.

Олександр Шляховський очолив поліцію Львівщини у 2021 році. До призначення на посаду очільника поліції Львівщини Олександр Шляховський займав аналогічну посаду на Закарпатті. На цій посаді він пропрацював майже рік – з березня 2020 року. Раніше Олександр Шляховський також працював заступником начальника Нацполіції Київщини, де відповідав за роботу кримінальної поліції.

До переходу на роботу в поліцію України до 2018 року Василь Тетеря працював заступником начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитра Ценова, який, як відомо, написав заяву про відставку, після вбивства дитини в місті Переяслав. Згодом працював начальником центра обслуговування підрозділів Національної поліції України.

До того, як стати заступником очільника поліції Київщини, Василь Тетеря з 2015 по 2016 роки працював у державній установі "Вишгородський навчальний центр підготовки підготовки поліцейських" на посаді начальника.

Нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський присвоїв спеціальне звання генерала поліції третього рангу керівнику головного управління поліції на Київщині Андрію Нєбитову.

Читати "Моя Київщина" у Telegram