#

Дружина власника "Гаврилівські курчата": за ситуацію, яка склалася, вину несе "Київобленерго"

09.06.2018 13:19
Дружина власника "Гаврилівські курчата": за ситуацію, яка склалася, вину несе "Київобленерго"

На судовому засіданні дружина Євгена Сігала, співвласниця "Агромарс", якій належить торгівельна марка "Гаврилівські курчата" Марина Сігал заперечила, що завод систематично протягом декількох років закопував відходи з підприємства на непризначених для цього земельних ділянках

Як повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на Latifundist, про це вона заявила учора ввечері під час обрання їй, її чоловіку та директору компанії міри запобіжного заходу.

"Якщо був падіж, то нам вигідно було відвозити все це на наш завод білково-вітамінних концентратів. З усього цього ми робимо кров'яне кісткове борошно. Тому, коли говорять, що ми робили це роками, - я не згодна", - сказала Марина Сігал .

Однак вона визнала, що така ситуація мала місце в листопаді минулого року і звинувачує в цьому, зокрема, Київобленерго.

"Та ситуація, яка у нас відбулася в листопаді місяці, в цьому винні не тільки ми, а й Київобленерго. У них трапилася аварія - відключилася аварія, а резервна лінія не включилася. Відповідно, через 3 години у нас було 200 тис. голів падежу і наш завод такий падіж переробити не міг. Державних заводів, які б могли допомогти, в Київській області, та й в Україні немає. Тому перевозити цей відмінок нам було просто нікуди", - прокоментувала під час свого виступу на судовому засіданні Марина Сігал.

Зазначимо, що директорів "Гаврилівських курчат" заарештували на 60 діб з правом застави.

Як повідомлялося, власників відомої птахофабрики "Агромарс" (ТМ "Гаврилівські курчата") правоохоронці затримали за підозрою в організації пташиного могильника і забруднення навколишнього середовища в Київській області.

За даними ГПУ, в результаті цих порушень навколишньому середовищу завдано збитків більш ніж 200 млн гривень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: