#

До Великої Димерки завітають зірки українського футболу

31.07.2021 11:55
До Великої Димерки завітають зірки українського футболу
Фото з мережі Інтернет

У Великій Димерці вперше відбудеться справжній "зіркопад" майстрів українського футболу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Великодимерська територіальна громада" у Facebook.

Найзначимішим елементом сценарію відкриття нового поля стане товариська зустріч команди ветеранів димерського футболу з командою ветеранів "Зірки українського футболу".

Це будуть "зірки" різних поколінь. Планують приїхати Олександр Дамін – володар Суперкубка УЄФА 1975 року, Олександр Заваров та Іван Яремчук – хто вигравав Кубок кубків у 1986 році, і у складі збірної СРСР здобував друге місце на чемпіонаті Європи, а Олександр Заваров ставав володарем ще й Кубок УЄФА у складі не менш знаменитого туринського «Ювентуса».

Планують прибути до Великої Димерки, привітати всіх з початком нового періоду в історії димерського футболу одягнути форму, зіграти товариську зустріч, поспілкуватися з зірками динамівського клубу й інших періодів. Це Сергій Федоров, Сергій Мізін, привезе свою "Золоту бутсу" Олег Саленко, Олександр Алієв, інші. А тренером цієї команди є Віктор Леоненко.

До того ж, ще є незакритим питання і можливий приїзд фактично діючої зірки – Артема Мілевського. Планує взяти участь у димерському дійстві нинішній наставник ковалівського "Колоса" Руслан Костишин.

Нагадаємо, що нещодавно в Гоголеві стартував перший в історії Великодимерської громади турнір зі стрітболу.

На зображенні може бути: 2 людини, люди грають у футбол, люди стоять та трава

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: