#

Депутат Київської облради Джужик дав розширене інтерв’ю (ВІДЕО)

15.06.2018 12:58
Депутат Київської облради Джужик дав розширене інтерв’ю (ВІДЕО)
Леоніж Джужик

Депутат Київської обласної ради від фракції БПП-"Солідарність" Леонід Джужик дав інтерв’ю місцевому телеканалу, де розповів про свої досягнення в депутатській роботі та плани на майбутнє

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на YouTube-канал "ТРК Грант".

Зокрема Леонід Джужик розповів про свою депутатську роботу, допомогу громадянам Ставищенського району за рахунок депутатського фонду. Він повідомив, що за його сприяння було виділено кошти з бюджету на заміну вікон та утеплення фасадів освітніх закладів району.

Також Джужик висловив стурбованість з приводу сміттєзвалища поблизу села Розкішна, де наприкінці минулого року мало відбутися офіційне відкриття сортувального цеху, що було на 100% профінансоване з бюджету області. Проте станом на червень поточного року там сортувальна станція не працює.

Варто додати, що депутат активно підтримує розвиток спорту в районі, зокрема він є засновником футбольного клубу "Хілд-Любомир" (Ставище), який успішно виступає на обласній арені. Наразі депутат працює над лобіюванням будівництва великого штучного поля за кошти бюджету Київської області, що дасть можливість створити футбольну академію на базі району.

Нагадаємо, що за версією інформаційного порталу "Моя Київщина" депутат Київської обласної ради Леонід Джужик увійшов до рейтингу "ТОП-100 Найвпливовіших людей Київщини" у 2017 році, де посів 75-те місце.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: